han blir snart min prins!

.

Varför kan jag aldrig få den chansen jag vill ha, eller okej jag har fått mina chanser. Men just precis då när jag vill ha dom, då blir det aldrig som jag vill. typiskt. Jag skulle vilja veta mer om dig, bara dig, för du är fin. Ja precis här kan jag sitta å skriva om allt, för ingen fattar någonting ändå å det är ju bra. För allt i mina bloggar handlar ju bara om "han". Men vem är han då. Det är svårt. Ibland fattar jag knappt själv vad jag håller på att skriva, men det är okej. Jag tror att han bara är ett fint ord för mig egentligen och han gör det enklare för mig att utföra mina bloggar och det är ju positivt. Så han är ju positiv, eller iaf ibland. Okej skit i han.
Idag är det lucia och det är mysigt, det hade dock vart mysigare om det hade vart lite snö ute. Jag vill faktiskt ha snö nu, konstigt nog, för jag hatar snö slask och is :o haha. Men nu känns det bara dött ute förutom i stan för där lyser allt fint och här hemme med då. Men hallå jag vill ha mer jul. Snart kommer iaf  tomten å hälsar på. wiie, julafton snart och hälsa på fasters älskling snart. Jag älskar det.
Va på donners julkonsert idag, mysigt. Ni är så braiga!! :)


-Nadia, vad gör jag om jag redan har pussat min groda och han har blivit min prins fast han har inte fattat det själv än!? hjälp mig du som lever i sagornas värld!

Jag vill oxå vara med i din saga.