mysig fredagJag fick en bra start på min lediga helg. En lång mysig fredag och nästan hela denna dag har jag spenderat med min mor. Kan det bli bättre. Jag älskar sånna mysiga mor och dotter dagar, mums ♥
Vi började dagen med att gå hemifrån klockan 12, vi åkte till torget och kollade in nya gina som öppnade idag där det blev en del shopping, ja för mycket shopping nästan. Sen spande vi runt i massa andra butiker och fick med oss mer kap hem, så mer shopping. Efter en lång runda på torget åkte vi till sisjön för att kolla in en till affär där jag fick köpt ett par efterlängtade stövlar, me like. Sen åkte vi till 421 där vi trodde vårat sista stopp skulle bli, men icke. Vi handlade det vi skulle där för att sedan ta oss tillbaka till torget och handla lite vi missat och som inte fanns på 421 och efter det åkte vi hem. Hemma fixade mamma världens godaste mat nästan medans jag och bror gick till källaren för att hämta ljusstakar. Sen åt vi mat, lax, pressad potatis och sås. MUMMA! sen blev det lite pyssel och idol på tv. underbar dag.

Nu är jag bara vaken för att jag har tråkigt och kan inte sova. kul. Hoppas på att dagen imon blir lika bra fast lite mer fylla. Bra.


Orkar inte visa bilder på allt jag handlat, men en liten smygtitt kan ni få.Ett par röda hunter stövlar
två klänningar
en väst
ett linne
en tröja
två par leggins
en väska
en halsduk
ett sött pannband typ
två par skor

Allt från gina, bik bok och sko punkten typ! :)


Och såhär mysigt är det i mitt rum nu.
Nu ska jag typ inte göra någonting, men vi hörs!
PUSS på minisis!