snart drar vi!

 

.

Japp nu är det faktiskt bara imon kvar, sedan blir det stockholm med flickorna :D ska faktiskt bli grym kul. Är nästa lite glad att jag missar det där manikyr provet som är på fredag för det verkar faktiskt ganska svårt och jag skulle inte kunna ett piss. så hejdå manikyr provet å hejdå angered :] lala.
Det tråkigaste med hela grejen just nu är ju att frida baby inte ska med :'( men okej, nästa gång då blir det en tripp med oss fyra å då jävlar.. :] i löööve osss! :D

Jag vill bara säga att min uppdatering av bloggen har blivit jättedålig, men måste skylla på min data, för den är sämst! varje gång jag går in på min egna sida (bloggen) så blir allt sådär JÄÄÄÄTTTESTORT å allting bara cpar. så är det någon som vet vad jag ska göra åt det så snälla skriiv! (a)


Nu kommer jag inte kunna skriva om allt som har hänt det sista, för det är för mycket för mitt minne. Men det känns som jag har haft det ganska bra nu det sista, allt har liksom rullat på. Fast nu börjar stressen komma, dumma skolan, eller kanske dumma mig. Jag vet att jag är grymt lat, men jag kan inte hjälpa det. Jag har liksom inte riktigt fattat att skolan har satt igång påriktigt än, å ändå hade vi prov igår, det gick nog helt okej på tala om de. Jaja, så nu på dagarna har jag mest försökt att plugga och det känns som att jag kan bli hyfsat klar innen vi drar te sthlm. För på måndag ska allt vara inlämnat och då är första projektet över och det är mindre än 8 månader kvar till studenten..  jääij.
Kärlek på jobbet. Helgen var faktiskt ganska lyckad, den var liksom soft men ändå så go. I fredags blev det utgång med mummi, gp för första gången faktiskt. Å en riktigt lyckad första gång måste jag säga. Go musik, gott dansgolv, goa priser och gott folk kan de bli bättre. Jo kanske det men ändå! Lördagen började jag på jobbet, kändes som att jag inte hade vart där på jättelänge, var ju faktiskt ledig förra helgen, första lediga helgen på 8 helger, underbart. Men ah, kändes gott å vara tillbaka igen och slita för lite pengar. För det var vad man fick göra. Fullt med folk HELA dagen. Men det gick bra. Efter jobbet var jag hemma hos tess å myste med popcorn å tjöt om sthlm, vi längtar juh! På morronen innan jobbet på söndagen åkte jag å mammi till skopunkten en sväng sen körde hon mig te jobbet, jag har världens bästa mamma! Dagen på jobbet blev ganska chill ändå. alla gillar vi donkan!

Måndag - Skola. Prov. Fint väder. Plugg. Träning.

Tisdag - Jopp det brukar vara så när man väntar sig något gott. dumma lärare. jo men visst lägg in lite mer extra lektioner så bli vi alla jätteglada. löööve angered. Idag var det iaf dags för derbyt som vi alla väntat på. GAIS-IFK. Det kommer inte spela någon roll hur mycket jag skriver och försöker förklara mig, ingen kommer att förstå. Hade lika svårt idag att bestämma mig för vilka jag skulle heja på, men jag bestämde mig tillsist att gå dit me min gais tröja. det är ju trots allt gais damjuniorer som gäller. jaja, matchen slutade 0-1 te ifk, känns inte direkt surt, eller jo lite faktiskt, tycker att det kunde blivit lika. Men men så länge dem håller sig på första plats nu så är jag glad. krossa elfsborg :D lala!

Onsdag, imon, jag säger ba sheet help me, hejdå te skit på kroppen :O:O


KÖÖSSS PÅ DU!