underlig fredagJag har vart å solat å så har jag duschat å käkat, ska strax åka å jobba. blir stängning idag igen med mina underbaringar. Det känns ändå helt okej, så sparar jag liksom pengar samtidigt som jag tjänar nya:) härligt.
Fick sluta vid nio igår, då jag vakna utav att jag fick ett sms av robin som var på tåget påväg till göteborg. Det har hänt en del under dessa dagar som jag inte skrivit om. Han kom iaf hit. Och i morse vid kvart i 6 tog jag mig upp för att följa han till tåget igen.. vad som händer det vet vi inte än..

Nu ska jag fixa mig.

PUSS!

kalasDet blir lite kalas på sticky idag iaf, så måste snabba mig nu. Måste liksom göra mig lite säxxig innan bussen går. Det var jättemysigt hos jennie, å snart åker hon.. kommer sakna ihjäl mig :( blä!
Hoppas ni får en trevlig kväll "losers"


PUSS!

härligt!Jag är ledig och det känns underbart. Tur att jag inte la mig igår när dom fråga om ja ville jobba idag med. Jag behöver denna lediga dag känner jag :) Och jag kom upp i tid, och jag är snygg i min nya pyjamas jag fått av mor. as sööt! :D Nu ska vi åka å sola å handla å kanske blir det en tripp till gina med, lala! jaja måste gå innan hon blir stressad där bak hehe.

Å bara för att säga det, jag har världens bästa jobb!! :]haha bejb mina (gamla) pyjamasbyxor du ville se :D

PUSS!