Romantisk middag

Nu ska vi hem och äta romantisk middag, för idag har vi 22 månader. coolt va!? Och helt underbart oxå, jag älskar dig prinsen!

att försova sig.

Visst är det jobbigt när man vaknar och inser att man har försovit sig. Det gjorde jag imorse, jag sprang upp för att gå på toa och borsta tänderna. Tog första bästa kläder som låg framme och sprang till spårvagnen. Den var såklart sen och gjorde att jag missa nästa vagn på korsvägen. suck. Det tog lång tid för kroppen att varva ner efter allt kaos hela morgonen men arbetsdagen gick ändå bra. Nu får vi se vad som händer denna lördag kväll, känner mest för att bara dö på soffan men vi får se ;)

lycka.


kärlek på en fredag

Idag har jag äntligen fått krama om och prata ut med min finaste och bästa vän. Det blev nått glas på evas paley med nån macka till och massa massa prat. Vi kom på massa roliga minnen och skrattade massa. Jag förstår inte att en människa kan få en att skina så mycket och få en att känna sig så bekväm. Jag har verkligen en fin vän, en vän jag vill ha vid min sida hela livet. Hon finns alltid där i alla lägen och lyssnar alltid på alla små och stora problem. Om jag bara kunde förklara min kärlek till henne. Men det finns inte ord. Hon är bara bäst, min fruga hon är fan bäst i världen! ♥