apans sång

.


Haha, jag döör :'D du är min apa!


Åh min dag har vart bra och jag har hunnit med massa, mest roligt var det att träffa flickorna, känns som att det var ett tag sen (a) för jag har världens bästa vänner!
Jag gick upp ganska tidigt efter att robin ringt å väckt mig (a) mihi, väntade på att oscar skulle sluta skolan så vi kunde åka å köpa present te mammi, så när han kom hem åkte vi hit och dit och hit och dit igen innan vi bestämde oss för vad de fick bli. Men det vi valde blev perfekt! Mamma kommer bli så glad, jag vet! Sen åkte vi hem och jag fick duschat å käkat lite innan jag fixade mig mer för att åka in te stan. Där inne blev det kebab, eller iaf för fannys del och gissa om jag var avis. Sen lite affärer, en till present till mamma och underkläder och en väldigt för enkel men snygg klänning till mig :) lala. Hoppas det är rätt färg nu ;) haha.
Sen blev de hemgång, mer mat, ombyte för träningen ner å mötte pappa och ah till träningen kom vi men gissa vad.. träningen var inställd. hatar faktiskt öis, och ibland hatar jag att vi är ett tjejlag för vi kommer alltid sist på listan och får sämst planer å skit! dumma! När pappi körde hem mig lyssnae vi på en bok, ni vet en bok på skiva haha, sjukt. Men den var bra och jag änna fastnade för den så där satt jag och pappa tysta i bilen å bara lyssnade. Min pappa kan vara så go ibland, och jag tycker om honom. Men jag har fortfarande funderingar på hur jag ska göra med fotbollen, ja vill spela men samtidigt känns det som att jag inte orkar och som att jag inte kommer ha tid till det. Jag har redan missat all matcher förutom en,  för att jag jobbar. Och det är nte kul! jaja, får se hur det blir.

Funderar på att gå å sova lite trötter, sen ska jag jobba dag imon istället för stängning, känns ändå skönt :)
Ska prata med robin innan jag ska sova med, har jag bestämt!

Snart fyller älskings mamma år, hon är bättre än bäst i världen, japp hon är min idol!sov sött, puss!

det kommer bli en bra dag!

.

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på


Du kanske tycker jag verkat borta i tankar, det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig, som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel.

Ibland känns det som att jag är fel person, asså fel person för allt. Jag liksom bara är en person som är ingenting och som inte är värd nått. Och när jag då stöter på nått som är bra, vill inte nått i mig ge det en chans. För allt som är bra är även en lek. Det är nått som kan svika mig och på nått sätt göra mig svag igen. Sådär jobbigt svag att jag inte orkar jobba upp mig igen, för det är så jobbigt och det tar sån tid. Och då när man är sådär svag känner man sig ännu mer som en person som bara är fel. Som inte kan, inte på något sätt kan lyckas. Och det svider.
Men när jag får tid, massa tid till att tänka och när jag har personer som lyssnar på mig kan jag på så kort tid fast ändå lång tid komma fram till så mycket. Men jag behöver alltid tid, för det får inte bli fel. Och ingen får bli ledsen. Och absolut inte sårad. Men ibland är det inte lätt. Men nu har jag träffat en pojk, och vet ni vad, han är bra! Jag kan ha svårt att skriva om detta men det är bara för att jag är så fruktansvärt osäker, ibland för ingenting. Men jag måste först vara osäker för att sedan kunna bli säker. Och nu börjar jag bli säker, för jag har fått den tiden jag behöver på mig till att tänka. Och jag har tänkt och tänkt och tänkt, det är nästan det enda jag har gjort, men jag vill få det bra. Och jag vill må bra, och jag vill att du ska må bra! Men jag är fortfarande osäker, jag kan ju fortfarande vara fel person. Men det vill jag inte vara, för just nu tror jag att du är väldigt rätt person för mig!
Puss!

Något du kan läsa!

.

kanske lite försent!
haha..


Jag har kommit hem från tyskland, åh det är galet vilken helg vi har haft, jag orkar egentligen inte skriva nu är seg som en apa. haha. Men ah det var galet å sjukt kul. Vi har liksom hunnit med allt, skratta å gråta, skämta å tjöta :D haha liksom bara på en helg, åh satan vad vi har dansat å satan vad jag har saknat! :) mihi. Mamma blev gö glad för texten jag och alex skrev till henne och som vi även sjöng upp för henne å resten av folket på båten, åh gud va fort låten gick men vi var bra och mamma grät av lycka, för att vi är så gulliga. Vem har så söta barn!? :D lala. Men jag har gjort slut på för mycket pengar, drog kortet lite för mkt där uppe i kalasrummet, och drinkarna var ju inte allt för billiga. Men japp jag alex å "gamlingarna" hade en gelen tripp å det var sjukt. Jag å kussen blev lite spelberoende där ett tag, men så får det ju vara ibland me :)

Okej jag orkar inte förklara mer, bilder kommer :)
På fredag kommer du hit, åh gud va vi ska mysa! miss u ♥