131219

Just nu känns allt skit. Jag vill inte fira jul utan dig, jag vill inte att din födelsedag inte ska firas, jag vill ingenting utan dig. Det gör så jävla ont, det gör ont hela tiden dygnet runt. Jag kan inte kontrolera mig själv utan dig. Jag är helt tom, det är helt blankt.

Det är så mycket jag vill göra, men jag gör ingenting.

131211

Efter nio maskiner tvätt är jag snart färdig nere i tvättstugan, det känns skönt. En sak som känns mindre skönt är att hela våran lägenhet luktar en blandning mellan god och bränd pepparkaka, fyyy satan! Känns som det har satt sig överallt och har försökt med massa olika saker för att få bort lukten. Nu har jag balkongen och ett fönster öppet, jag fryser nästan ihjäl men det får det vara värt. Jag tänkte fixa mig lite fort innan jag ska hämta upp all tvätt sen ska jag ge mig ut på äventyr..

 

Julmys

Idag har vi myst riktigt ordentligt, mamma kom hit när hon slutade och sen började allt. Vi har gjort pepparkakshus och dekorerat dom, vi har gjort mini lussekatter, ja det var meningen att dom skulle bli små.. Eller!? Sen har vi gjort pepparkakor och nej vi lyckades inte bränna en hel plåt med fina djur hahaha. Vilken dag vi har haft, men mysigt var det. Vi har såklart druckit glögg och massa julmust med, perfekt tisdag. Mina fina svärföräldrar kom förbi också, det var mysigt!

Nu ska vi kolla på gossip girl och mysa lite innan det är dax för sängen!