IDAGIdag smäller det, idag drar vi. Det är helt sjuuuukt. Jag tror inte jag har fattat än att vi åker, det känns så knasigt men ändå så skönt. Så himla skönt att komma bort från verkligheten lite. Bara sola och bada och ta hand om mig själv och nadia då, haha. Om ca 30 min drar vi till flygplatsen.. GAAAH! Fast jag kommer sakna alla här hemma såklart, det är ändå lång tid, fast det kommer gå fort och det kommer kännas skönt när man kommer hemigen och får krama om alla. Men nu är det thailand som gäller å satan va kul vi ska ha.. Blir antagligen lite tårar innan jag hoppar på flyget, känslig som jag är. Men det är okej.

Jaja, springer jag på nån data där borta på min semester kanske jag slänger in nått hej här på min blogg, annars får ni läsa våran resdagbok bara! Den ska vi försöka uppdatera så mycket som möjligt! :)
Ha det så bra här hemma!!

PUSS!

091009Klockan är över 12 men för mig är det fortfarande fredag. Fast min fredag är snart slut, men innan jag ska sova ska jag invänta min pojkvän som kommer hit om en stund sen ska jag kramas jättemycket med honom och han ska få ge mig massa kärlek och massage innan jag åker, muha.

Idag då..

- Jag har hunnit ta en fika på pippi fiket med tess och fanny.
- Jag träffa coffe fort, på ett konstigare sätt än vad vi tänkt oss men det gick bra.
- Jag har packat fram lite mer.
- Pappa och Lena kom förbi på en fika. Jag fick blommor och pengar ♥ så söta!
- Jag har vart på kalas hos Joakim, sjukt trevligt!

Japp jag har gjort en del, det känns bra. Och nu har jag nästan träffat alla innan jag åker. Några som jag inte riktigt hunnit med och det suger ju, fast jag kommer ju hem om en månad igen så det är lugna fisken :)


Och till det tråkiga, min morfar skulle fyllt år idag. Och det suger att han är borta, jättemycket faktiskt. Och tiden har gått så fort sen den där dumma cancern tog honom ifrån oss. Allt kan vara så himla orättvist. Jag hatar att se mormor så sårad som hon är. Hennes saknad är så stor. Jag önskar han var här med oss igen. Världens bästa morfar!

Imon drar vi, ska nog hinna blogga lite innan, annars får ni inte glömma att läsa våran resdagbok HÄR!
PUSS!

091008Idag känner jag mig taggad igen. Det känns skönt. Jag bara längtar efter värme. Här regnar det bara och jag tror fan att det haglade lite förut när jag och mor gick till tvättis :o är det inte sjukt. När allting bara är blött och grått vill man bara bort här ifrån, så nu är jag så lycklig att jag ska till sol, värme och riktigt apor om två dagar :D sweet!

Idag var jag uppe jätte tidigt faktiskt, mor väckte mig innan halv tio någon gång och efter det har vi vart och hämtat ut mitt körkort, fruktansvärt sexigt måste jag säga. Vi har tränat och vart å handlat det sista för min del innan resan och till hemmet. Vi har hälsat på morfar och just nu håller vi på att tvätta. Jag och mor är duktiga.
Så när tvätten är helt klar kan jag börja plocka fram mer kläder oxå, då det var en del som låg i tvätten.. tror jag. haha. Ååh det är så nära nu..

Imon blir det oxå en del att fixa, känns som att man e igång hela tiden nu. Man är så rädd att missa någonting eller att man ska glömma nått hemma, det skulle liksom inte vara super. Så imon ska jag packa packa packa, blir nog en fika i stan med tjejerna. Eller jag hörde nått om det för ganska längesen vet inte om det ligger i allas schema längre ?? Ge mig lite info ni som vet! Sen ska jag hälsa på min far och kanske hans dam en sväng imon med. Sen blir det kalas och ännu mer packa antar jag.

Nu ropar mamma om att vi ska till tvättis igen, sen ska jag p middag hemma hos fanny. Sånt gillar vi.
Nu måste jag springa.


PUSS!