god morgonJag sitter i sängen helt död och jag är lika kraslig som jag har vart nu dom senaste tre dagarna när jag har vaknat. Men det går över framåt dagen, får vi hoppas. Måste få i mig någonting varmt bara. Jaja, jag måste typ börja fixa mig nu för att hinna. Kanske ska platta håret med, om jag hinner då. Fast jag faktiskt ganska snabb när jag vill.
Jääij nu ska vi göra skara osäkert, ha så kul här hemma.

PUSS!

natti inläggJag sänder dig mina tankar
med sommarens sjungande vatten
Och hela jag fylls av glädjen
över att ha hittat skatten
Min ögonsten, mitt guld, jag hittade dig
Du kommer aldrig bli så efterlängtad
av någon som av mig

Tänkte bara skriva några rader innan jag ska krypa ner under täcket, ensam. Alltid lika tråkigt, men det funkar det med. Borde nog redan sova då vi ska åka tidigt imon. Bussen går redan vid 08.25, så inte mig. haha. Men det ska bli riktigt kul faktiskt :)) Nä nu ska jag sluta kanske.

Håll tummarna så att vi får sool i skara imon (Y)


Love, love, love u!

PUSS!

heej igenNu är jag hemma igen för alla er som undrar. Och jag antar att det inte är en levande människa som gör detta. Fast jag är iaf hemma nu. kul kul. Jag har haft det hur bra som helt fast vädret kunde vart bättre och sjukhusbesöken kunde vart färre. men sånt är livet och vi hade kul ändå. go oss. Vi hann med lika mycket som alltid, nästan allt förutom att få någon färg, men det får funka. Snart är det ju thailand :]

Imon ska vi till skara sommarland, ska bli grymt kul faktiskt.
Nu ska jag plugga teori och städa mitt rum.

PUSS!