GOTT SLUT!Det blev ingen solning idag för jag bestämde mig för att sova längre idag istället, eller det gjorde jag egentligen inte men jag stängde av klockan i sömnen så, så fick det bli :D och det känns ändå bra för nu är jag ganska utvilad.. Ska bara ta på mig de sista å bädda sängen sen är det dax att springa till bussen som vanligt :D Och kommer antagligen inte hinna blogga mer idag, så nu önskar jag er alla en trevlig kväll och ett gott slut!
Ha det bäst mina sköna!

Ikväll blir det kalas, PUSS!

de sista!De sista innan det är dax för mig att krypa ner i sängen. Känner att jag måste lägga mig i lite god tid idag för att orka med hela dagen imon.. För imon kommer det bli en lång dag och mycket spring hit och dit.. Men det känns bra. Och jag är fortfarande lika glad och det är bra! Imon ska jag ställa klockan på halv 9 för att ringa å kolla om det finns någon tid för att sola å finns det inte det ska jag sova vidare annars blir det att åka dit sen fort till jobbet, jobba til fem sen kommer mamma och hämtar mig och kör mig till fanny där jag sedan fixar mig för kvällen. Kommer bli lite sressigt tills jag kommit fram till fanny, men de ska funka. Jag hoppas på att det är lite folk på donkan imon så jag får gå hem lite tidigare. Då blir jag glader! Nä nu ska jag lägga fram alla mina grejer som mor min får packa ner imon innan hon kommer å hämtar mig (a) jag har verkligen världens bästa mamma! Och en skiva är gjort för morgondagen, hur den blev får folket veta imon. Den kommer iaf funka ;)

Hoppas ni får världens lyckligast avslut imon om vi inte hörs nått mer innan de nya året. För jag ska verkligen göra detta till den bästa nyår någonsin, och till det bästa avslutet för 08. Lägga allt skit bakom mig och starta år 2009 på bästa möjliga sätt! sweet! sov gott mina kära!

PUSS!

lyckaJag är lycklig, liksom så glad... Glad för ingenting haha! :D Jag är typ brun (hoppas det håller kvar sig till imon, eller lägger sig å blir massa mer snyggt!) jag är blond, jag har liksom ny frisyr, jag sparade nästan min längd bara lite kortare å jag har nyfärgade fransar.. och det är snyggt! Jag är så glad. Imon ska jag vara pödding, å den som inte vill haffa ska få smisk! :D lycklig.. Nyår är typ i stort sätt helt klart planerat och det känns bra. VI KOMMER FÅ SÅÅÅÅ KUL! älska, lycka, ja kärlek till alla!

PUSS!