i huvudstaden..Japp just nu sitter jag är i huvudstaden hemma hos pojken helt ensam, vill att han ska komma hem så jag kan få pussa lite på honom. Hoppas du har det bra på jobbet babe!? :)
Åh gårdagen.. Jag vet inte vad ja ska säga, det var helt underbart, liksom helt perfekt. Men får bli ett långt inlägg när jag kommer hem så jag kan berätta om allt :):) mihi. Idag ska vi åka till IKEA å spana och imon ska jag gå på stan med brorssaan, japp med jack, kommer bli super :)

Nu ska jag... ah jag vet inte men nått iaf. Äta lite frukost kanske? eller gå å köpa lite godis, är sjukt sugen.. Men vart gör jag de?? haha. jaja. Hörs kanske sen.


PUSS!

snart!Jag är vaken och jag är klar, nästan inte alls stressad. Tåget går om en timma, så ska gå till bussen nu när som. Måste köpa lite frukost i stan med, är aphungrig.. som vanligt. haha. Nä nu måste ja gå, hade jag haft min fina hjärt data hade jag bloggat under min resa till 08, men så blir det inte. haha. jaja. Måste gå!
Ha en bra tisdag, för det ska jag ha!


snart ses vi babe! <3


PUSS!

at lager 157

.

Våran heldag at lager var underbar, enligt mig. Jag fick med mig en hel del hem. Men tänkte jag skulle berätta mer imon eller nån annan dag. För nu måste jag sova så jag kommer upp imon, men min babe ska ringa å väcka mig vid åtta. Han är super.

Sov gott mina sköna! ♥


PUSS!