klarNu är jag färdig och mitt rum är färdig städat känns bra. Och min väska är större än hela min outfit, det gillar vi :D haha. Snart ska jag börja ta mig upp till bussen, så snart möter jag upp mina sötnötter i staden, ska försöka att inte slösa allt för mkt pengar för jag vet att jag måste spara massa, men bara liiite (a)

PUSS!

elins födelsedagHelluuu och god morgon typ.
Jag sitter fortfarande i sängen typ lite halvdöd sådär, eller så har jag bara sjukt svårt för att komma igång. Jag MÅSTE städa mitt rum och bädda rent, det är ett måste innan jag lämnar mitt hem. Men de ska nog gå bra? Med lite håkan från högtalarna ska nog allt bli super.
När jag är klar ska jag ta mig in till stan för att shoppa lite, har hört att det är sjukt mycket sommarrea nu och vem gillar inte rea. Jag älskar det! haha. Sen ikväll blir det en cider eller två på antagligen chez för att börja fira elin lite lätt, om ni är sugna på att hänga på så är det bara å säga till. chez är öppet för alla, tror jag ? :) right elin?

Nä nu måste jag börja fixa här annars kommer jag aldrig hinna, mitt rum är kaaaaoos!

PUSS
sålänge!

nattis inläggGo kväll alla nattugglor. Jag är fortfarande vaken, som vanligt typ. Men ska snart krya ner för att å lite mer sömn än inatt :) Jag är ledig imon, känns hur skönt som helst, jag behöver en ledig dag nu. Min dag har vart bra, stranden var mysig, jobbet var mindre mysigt, men de gick la bra. Eller ah jag var seg men de gick bra iaf. När vi slutade åkte jag, babe, lucas å ricard och tog oss ett kvällsdopp, eller dom gjorde det och jag kollade på :) haha. kände inte riktigt för att doppa mig just då. Men det var mys.
Nu sitter jag här i min ensamhet och känner mig klibbig. Sjukt äckligt. Imon blir det till att städa rummet och bädda rent min säng. Sen blir det en shoppingrunda på stan med Sara och fanny :) me like.

Nu kan jag iaf skriva grattis till min babe.
GRATTIS UNDERBARA ELIN!


nu ska ja sova, PUSS!