På jobbet

Just nu sitter jag på jobbet, har precis tryckt i mig en satans god matlåda med pasta. Slapp hamburgare idag, känns gött! Fick köpt det sista till mamma idag med så nu känner jag mig lugn igen. imon ska jag fixa de sista med håret, spela match och sen fira mor. Kommer bli grymt. :)

Nu ska jag fortsätta jobba!

God natt

Känns som att det varit en lång dag idag men den har vart bra. Började dagen med å fixa lite grejer här hemma sen blev det torget för att kika i affärer, säga hej till eve och köpa hårfärg. Efter det tog jag och lillebror oss till min fins kusin som idag fick äran att leka med mitt hår, så nu är det hej då blondin ida och hej ny ida :) slänger in en bild imorgon tänkte jag! Tror jag är nöjd iaf måste bara vänja mig å så ska vi fixa till de sista på lördag.. :]
Jag har även hunnit med skopunkten med mor å prinsen där vi fick handlat ett par skor var, sweet. Sen blev det mys hemma hos mamma med toast, bullar, munkar och repris från idol på tv. Sånt gillar jag.

Måste bara att idag denna fina torsdag har jag haft mitt körkort i exakt två år, goo mig! Och sen har jag och min underbara tio månader idag, me like, fler ska det bli!

Nu.. Sova, god natt!

Torsdag

God morgon, har legat vaken en timma nu men har inte riktigt orkat gå upp men nu köör vi. Idag har jag massa på schemat som jag vill hinna med.

* köpa present till mor min
* hälsa på alexandra
* åka till skopunkten med mamma
* handla
* träna

Vi får se vad jag hinner med, ska försöka med allt. Nu ska jag gå upp å fixa mig sen ta tag i dagen..