Jag behöver din röst!Det blev en runda på stan idag innan jobbet och visst fick jag med mig lite shopping hem, inte bra. Men det liksom bara suger i mina fingrar efter mer mer mer! gaah. Men nu har jag en fråga till er ynka läsare jag har. Jag gick å kära ner mig i en svart spetsbody för ett tag sen som jag idag valde att köpa med mig hem. Hur fin som helst faktiskt haha men då är frågan. Tycker ni det är okej att ha den till typ ja tex ett par jeans eller en kjol å bara bh under. Jag tycker det är mycket tjusigt men vill ju inte se billig ut. Hjälp mig.

Ni kan få se en bild på mina kap iaf...

Imon skulle jag vilja vara ledig så är det någon som vill ta min tid, RING! går bra om du bara vill ta halva tiden med, RING RING RING! dax å krypa ner.

god nattis!Visst var musiken från 2009 mysig, jag tycker verkligen om massa låtar från förra året och så många låtar ger mig så mycket minnen. sweet.

Min nattis sång til er, lyssna, njut och sov gott!tröttare än tröttastJag orkar egentligen typ inte blogga, jag är så himla trött. Helt sjukt. Och då undrar såklart alla varför jag inte sover men vet ni vad, det undrar jag med. Haha. Fast innan 23 ska datan vara avstängd idag. Det e ganska bra jobbat för att vara jag.
Och om jag gjorde någon orolig med mitt inlägg under så kan jag nog säga att det inte är cancer. Puh. Det var eller är nån typ, haha jag minns inte vad det hette men nått äckligt som inte borde vara där som jag antagligen kommer få operera bort :| FY!

Imon innan jobbet blir det nog en runda på stan med fanny banny, kanske lite shopping, vi får se har ju trots allt ett presentkort jag måste använda :) Och så kommer eve hem imon med, så blir la lite cider på fredagkväll antar jag. Mys!

Natti!