100725Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm påJag är så himla ledsen, en spelning på ett år, ett datum när inte ida är hemma och allt är som det brukar. Misslyckat. Vad kan krossa idas hjärta mer än detta. Det är nästan så att jag är lite smått arg på håkan själv asså. Hur kan han med, hur kan han sjunga ut för människor när inte jag är där. Nä nu blev jag mer ledsen och det gör inte saken bättre att idas semester är slut och att hon börjar direkt med en trevlig stängnins veckan. ÅÅÅÅH!

Jag borde sova och jag ska sova, ville bara skriva av mig lite, Jag är inte så deppig som jag låter, bara lite. Fast livet rullar fortfarande och bäst utav allt är att jag har lite ledigt igen om 9 arbetsdagar, hur fett är inte det. Tagga ida. Åh jag e liksom lycklig, känns as nice. pirr i magen!

Haha vilket dubbelt inlägg, tråkigt som alltid haha. Nu ska jag somna till håkan och drömma gott :)


lyckligDet är så himla mycket pirr i min kropp som vill komma ut och det passar la bra nu sista dagen på semestern å allt. Känns enormt tragiskt att man faktiskt ska börja jobba igen, började bli van vid mitt slappis liv, göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill, med vilka jag vill. Sova när jag vill, gå upp när jag vill och bara leva livet. Men ja det är inte riktigt så livet ser ut, imon drar vi tillbaka till verkligheten. suck.

Men livet rullar faktiskt på och mycket roligt händer nästan hela tiden. Jag kan nästan inte sluta le, det är så mycket lycka överallt. ÅHH! Jag är lite kär i sommaren med. Och nu är det mindre än två månader kvar tills vi drar, hur tror ni det känns.. GALET! Jag hade kunnat skriva flera sidor om allt vi gjort under semestern men känns ganska ovärt, sen är det typ 40 grader ute så nu ska jag ta tag i min dag..


100712God morgon, tror det var 100 år sen jag var uppe såhär tidigt sist, känns segt men as skönt. Jag ska nämligen fjäska lite för mor min så jag får låna hennes bil så jag kan ta med mina två söta väninnor till stranden, hur skönt ska inte det bli. Hoppas bara solen håller sig framme så man kan steka och kanske ta ett tredje dopp idag :) gött. Så nu ska jag packa strandväskan å kamma mitt hår sen drar vi :)

Ha en fin start på veckan, nu ska jag tagga te hååååkan!