en ny idaHaha jag vet att ingen där ute skulle kunna tänka sig att jag skulle klippa av mig håret, men gissa vad, allt hår är typ borta nu. JAG HAR KLIPPT AV MITT HÅR, eller inte jag men alex. Och jag gillar det nog, eller jag hoppas det, kommer ta några dagar innan jag vänjer mig. Men så får det vara. Var trött på mitt tråkiga andra. Och färgen nu är super. I'm lovin it!

Har inte haft tid att blogga i helgen så tänkte uppdatera mig lite imon, ville bara slänga in en sleten bild på en ny ida som precis kommit hem från jobbet.


Håret ser faktiskt lite längre ut än vad det är i verkligheten, men äh!

Vad tycks!? :)

god kvällJag gjorde mat till mamma idag och gott blev det, jag är rätt grym ändå :)
Och jag fick köpt en dammvippa med så nu har jag börjat damma i mitt rum å det känns bra och det börjar se bra ut :) Nu är det en liten del kvar bara. gött!

Kolla in lyx middagen och vippan ;D


Nu ska jag krypa ner bredvid jyri och imon ska jag upp å träna tidigt med mor :)

dammigtJag fick ett ryck när jag vaknade att jag skulle damma mitt rum för det är dammigt som fan här fast det är tråkigt som fan å damma med. fy. Men när jag väl tog mig upp från sängen och slet mig från datan hitta jag ingen dammvippa. Så nu när mamma slutar ska vi åka å handla detta. haha. Sen när jag kommer hem ingen ska jag städa som fan å så ska jag bjuda mamma på mat eller hon får handla och jag ska laga. Jag ska faktiskt göra det, ida kan laga mat om hon vill! Ska allt lägga upp en bild på min going middag sen :]

Nu ska jag fixa det sista innan mor min kommer och hämtar mig.