myser

Nu sitter jag hemma i soffan och myser med mor. Har precis käkat världens portion med pommes, kyckling och bea sås, muuums! Nu sks vi kolla film och gotta oss.

Paniiik!

Fy vad jag hatar att springa runt i flera timmar och bara stressa och ändå gör jag det varje år vid den här tiden inför jul och nyår. I år har det gått mindre bra, inte hittat ett skit jag kan ha på mig imon och det suger fett! Men det löser la sig, ska jag låta riktigt tråkig så bryr jag mig fsktiskt inte.. Hittade lite smått och gott iaf, kanske visar upp det sen. Nu ska jag gå av bussen!

dagen innan

Jag ligger fortfarande i sängen, men skönt är det. Bestämde mig för att inte snoza idag och det betyder att jag inte ställde klockan på innan 12. Rätt beslut för nu känner jag mig ganska pigg. Det kliar lite i min fingrar, jag vill shoppa. Sen känns det nästan som att jag måste shoppa, knas! Men behöver nått att ha på mig imon och sen är det aldrig fel med lite nytt som ska få knö i våran nya etta!! Nu ska jag fixa mig och dra till stan, tack bästa sara för att du tog min tid idag!