tell me baby!

.

Tårar i regn, vem ser dom?
Inte jag.
Jag vet jag uppträtt som ett äkta svin
när jag bad dig dra.
Hej min vän, det var rätt så länge sen,
men än sen.
Hoppas du minns den tiden som var då.


Wiiiiie imon e de äntligen fredag, fredagen som inleder vårat underbara påsklov. Jag ser faktiskt fram emot detta lovet. Känns som mycket kan hända, eller liksom det känns som vi kommer hitta på en del. Bara solen håller sig kvar så blir allt perfa. Lovet kommer iaf börja på det ända rätta sättet, middag med mina älsklingar, liksom med flickorna som förgyllar mitt liv. Eftersom maten alltid annars blir mycket god tar jag nu förgivet att allt kommer bli perfekt imon. Maten, sällskapet å ah allt!

Idag fick jag tillbaka mitt matteprov som jag i början inte ens ville ha tillbaka. Min lärare frågade om jag ville ha det å ja ba nej, han ba ska ja slänga det? jag ba ah gör det. Sen han ba nej det kan jag ju inte göra du är ju godkänd :D muha första provet under hela kursen jag får G på, helt otroligt, å jag trodde verkligen att det gick piss på detta provet, det kändes verkligen som de! menmen, jag är stolt över mig sälv ;d Efter matten åkte jag in te stan med Fanny, fick köpt ett nytt "räknehäfte" eller vad man nu kallar de, så sa iaf jag när ja va liten, så de får faktiskt heta så. Eftersom jag är väldigt aktiv på mattelektionerna å antecknar allting så tar mina "räknehäften" slut väldigt fort (fasten om det var första blocket som tog slut nu) :D haha. Sen köpte jag solbrillor och två läppglans, wiie jag gillar mina köp, fasten om jag är mega ful i glasögon så måste jag ju ha. Solen e lite jobbig att få i ögonen ju (a)

Nu funderar jag på att sova, vill ju komma upp i tid så jag är pigg sista dagen på praktiken innan lovet :) Å bara för att jag jobbade över en annan dag i veckan så ska jag få gå hem tidigare imon :] jäääij, Jag e duktig.


Ge mig mer sommar nu och fullt med kärlek! ♥


Puss å krams ida den stoore!

I know you see me lookin' at you and you already know...

.

För ibland är livet så himla betydelsefull. Liksom på ett sätt så himla värdefullt men samtidigt en stor kaos å så himla värdelöst. Man måste ha det där perfekt för att passa in, man måste just ha D för att en ska fastna för en. Men jag måste säga att jag trivs, asså i denna värld, med mitt liv, med mig själv (inte för att låta så egenkär, men man måste ju. Orka gå runt å må dåligt för den man är), med personerna runt omkring mig, dom är mäktigast!
Ja liksom om vi går in i nuet, så är det snart fredag och ah inte bara en vanlig fredag utan det underbara påsklovet börja :) Fasten om praktiken har börjat bra och jag trivs jättebra, så känns det helt gott med lov nu, det liksom behövs. Bara solen håller sig kvar oxå så komemr allt bli perfekt. Sova, jobba, umgås, fika, bio, skratta, gråta, midda, träna, match och liksom ba softa i solen. Sen blir det nog lite party oxå, det behövs liksom nu. Lovet är till för oss. Ah till för mig, jag känner mig på G asså :] Mumma för livet!

Ja vet inte vad jag ska skriva, har tränat idag, å det var helt underbart!
Solen e bäst!

Fyll mig med luft igen
Gör mig synlig
Du får gärna avsky mig
om det gör mig tydlig igen


Om du vill visa dig igen
Om du vill komma hit igen
Om du vill röra mig igen
Så måste jag vara i färg


Fyll mig med vatten min vän
men håll mig flytande
Jag låter dig avsky mig
Det gör mig tydlig igen


Om du vill visa dig igen
Om du vill komma hit igen
Om du vill röra mig igen
Så måste jag vara i färgIda e GLAD!

lycka.

.

Idag har jag vart lycklig. Allt har gått så himla bra. Soolen var stekhet å alla människor har varit så glada. Allt har liksom bara vart så lyckligt idag. Jag älskar när solen skiner och allt går som det ska. Det är då jag bara tänker på sånt som gör mig glad, inget som gör mig på dåligt humör och sånt. Dagen har helt enkelt vart super, älska!

Dagen börjar med att klockan pep som vanligt, å för ovanligheternas skull körde jag på snoozen ett tag. När jag väl kom upp duschade jag å fixade mig för första dagen på praktiken. Mötte Eve på vagnen, å så var vi påväg in te stan. Kändes lite nervöst eftersom jag inte besökt min praktikplats innan (fölååt,men har faktiskt inte haft tid). Men det gick ändå helt okej bra när jag kom dit. Man märkte ju att hon ja ska ha som handledare var lite grining, men alla sa bara att hon hade en dålig dag :D haha så får la hoppas på det. Dagen på H&M gick faktiskt jätte bra, å alla va helt underbaaara ju :) wiie. Å karin sa att jag skulle få en egen liten del bara jag skulle ta hand om denna veckan, kulkul :) ser faktiskt fram emot resten av dagarna. Undra om jag kommer få byta avdelning sen : o noo.. muha! En dag har gått å jag trvis gö bra. mihi. Lunchen var mys idag, lunchade med Eve å Majja, underbart. Vi köpte varsin kebbabtallrik å gick ut å satte hos i solen, asså sheet, det kändes som sommar ju. Wiiie. solen är allt!
Efter att jag slutade min dag, ville jag köpa skor, men minst fötter som jag har finns det inga fina som passar mig :o det är väldigt illa, ville unna mig något nytt iaf, så det fick bli kläder från gina :D En svart klänning, en till typ klänning fast en vit å en grå tröja, vill köpa den bikinin som finns där med, men ah var för snål idag :D muha. Sen den tröjan på bik bok, å legginsen me tack. Jäääij! älska att shoppa! :)

Imon är det en ny dag med nya möjligheter!
Snart påsklov♣
cuz all I want is to be with you
it's all I want
it doesn't really matter what we do
cuz all I want is to be with you

mihii, jag älskar livet!