FestligheterDet känns faktiskt ganska kul när man under två veckor har hängt utomlands och under en utav dom veckorna hängt på alanyas uteställen och sen går ut här hemma i sverige. Det är faktiskt en helt annan sak men ändå samma skit. Men man ser att alla människor här tänker mycket mer, ska man dansa måste man dansa snyggt, ska man dansa uppe på baren måste man dansa ännu snyggare och det enda folk tänker på är att synas och se bra ut. Sen är det självklart om man är nybliven 18 åring, man vet inte bättre. Tråkigt.
Jag vill inte säga att det inte var så i turkiet men ändå känns det mer som folk lever i nuet där, speciellt folk som kommer från sverige. Det är som att man släpper allt svenskt, det med att man måste tänka på allt man gör. Dansar man så dansar man hur man vill och står man på baren så lever man bara livet utan att vara snygg. Det är som att många av oss svenskar har nått sjukt i våra hjärnor som säger till oss att vi måste se ut som alla andra, ha ett bra jobb och massa pengar, vi måste slösa mest pengar på krogen och bli fullast för att folk ska tycka om än. Snälla vart är vi påväg.

Då sverige faktiskt är ett bra land borde vi oxå kunna visa att vi människor som bor här har egna viljor, egna stilar och bara lever livet i nuet och inte tar det så allvarligt! Vi borde leva mer som grekerna, JAMAS!