IMON

.

OKEJ IMON GÄLLER DET, HELT JÄVLA GALET SJUKT.  JAG BLIR HELT TOKIG OCH SPRALLIG OCH HELT PIRRIG. JAG KAN INTE FATTA ATT DET ÄR DAGS. MEN DET ÄR DET. IMON TAR VI STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA. ÅH DET KÄNNS SÅ BRA FÖR JAG ÄR LYCKLIG NU. DET KOMMER BLI EN BRA DAG IMON. OCH JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG. NU MÅSTE JAG SOVA, SKA UPP OM MINDRE ÄN 5 TIMMAR :O OCH DET BLIR EN LÅÅÅÅÅNG DAG IMON. HAHA. JÄÄÄIJ. ÖNSKA MIG LYCKA TILL. KOM FÖRBI ANGERED VID 14.15 OM NI HAR LUST ;)

FARMOR, IMON SKA VI ROCKA DU OCH JAG!KLEET!

morsdag

.

Åh mamma jag tycker om dig så himla mycket. Jag kan inte ens beskriva min kärlek till dig, jag är så glad att jag har dig. En mysig kväll med mammi, kusin å mosta idag. Tack!


Det har vart en bra dag, fast ändå en jobbig dag. Mycket känslor. Jag har liksom gått nedåt idag igen, nu mår jag skit igen. Veckan som har gått så bra, jag kunde liksom börja tänka igen. Men nu sitter jag här igen lika vilsen och borta och lika ensam igen. Jag orkar inte. Jag vill ha dig kvar här hos oss. Imon är det begravning, och jag har bestämt mig för att jag ska titta på dig en sista gång, liksom säga hejdå. Åh, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Du är i mina tankar hela tiden. Jag vill inte säga farväl. Farmor kom tillbaka och ta hand om mig, jag behöver dig!