klarDet blir många kortis inlägg nu när jag liksom har tid, men det är kul :) Jag är klar nu, eller det känns så iaf. Kommer säkert komma på massa när bussen går om 3 min. haha. Men springa ska jag inte. usch, det har jag inte ens kraft till längre. hur sämst som helst. Ska nog börja träna, eller jag måste! haha.
Ska springa in på gina fort, åh har sett en sjukt snygg klänning där. tro dock inte den finns längre, men ska be hon kolla upp vart den finns i närmsta stad typ haha. nån får skicka den till mig.. (a) haha. Jaja orka, nu blir det bara bajs av allt.
Nu ska jag.. typ.. göra det sista helt enkelt.

PUSS!

bra ida


Att duscha på fyra minuter är ändå sjukt bra för att vara jag, jag gillar att ta tid på mig annars. men nu e jag nyduschad och fräsch. gott. Nu ska jag ba fixa det sista med, kanske hinner en runda på stan iaf.

nästan yrvakenDet är så skönt när man nästan kan sova hur länge man vill. Men tro det eller ej så har jag ställt min klocka idag när jag börjar klockan fem, man vet liksom aldrig med mig, hade lika gärna kunnat sova till fem. Tror faktiskt jag skulle behöva den där sömnen, fast ändå inte. Inte värt å sova bort hela dagen sådär. Om jag hinner tänkte jag ta en tur på stan innan jag börjar jobba, hade vart trevligt. men får se, har en del å fixa innan jag drar.

Åh det är så mkt jag längtar efter nu, så mkt jag räkna ner till.
Det är bara..

2 dagar kvar till jennie gumman fyller år och jag ska sitta som saras sminkmodell :)
4 dagar kvar till vi ska fira jennie som aldrig förr
11 dagar kvar till min och babes 4 månaders dag ♥
14 dagar kva te mosta fyller år och massa bra på tv börja ;D
18 dagar kvar tills HÅKAN kommer till liseberg och TESS kmr hem :D:D:D
25 dagar kvar till vi ska fira min älskling
28 dagar till hans födelsedag (men då är han inte hemma:()
31 dagar kvar tills min älsklings mamma fyller år ♥
40 DAGAR KVAR TILL THAILAND :D

Jaa massa greejer, känns som tiden kommer gå fort nu när det händer så mkt hela tiden, plus att jag typ jobbar hela tiden. förhoppningvis springer tiden iväg sen drar jag till thailand i en månad, lalalal!älsklingarna!!


Nu ska jag ta en dusch och fixa mig lite.
PUSS!