ett snabbt inläggJag ligger i sängen typ halvnaken och inte alls klar, jag har fett hår och är svart under ögonen. blä. Men det löser sig, ska ta mig en dusch nu sen efter det kommer jag känna mig på topp. Sen åker lite kläder på sen ska jag in till staden. nice. Jag och nadia måste köpa massa grejer inför thailand och det är faktiskt inte långt kvar nu, så vi måste passa på när båda är lediga ;D Och vi får även lite sällskap utav coffe och ricard, mys mys. Fanny skulle kanske med haka på, vi får se hur det blir med det. Annars ska jag nog träffa henne en sväng senare :)
Nu måste jag duscha, kom på att jag luktar illa oxå. Fy!
PUSS!

vaken fortfarandeJag är vaken fortfarande, ligger å tjötar med philip, men funderar lätt på att sova nu, jag är sjuuukt trött. Och jag behöver massa massa sömn. Skulle vilja sova ut imon men måste upp innan tolv för att hinna fixa allt som ska fixas innan jag ska in till staden en sväng. Sen blir det nog en tripp med bilen imon, eller jag hoppas på det iaf :D haha.. Jaja nu orkar jag inte skriva någon mer ointressant haha.

Sov gott!

hej gott folkKlockan är mycket och jag borde sova nu, men fastnade framför msn då en gammal vän skrev till mig. Sjukt längesen vi såg, så nu planerar vi en återträff, hade ju vart grymt kul :D haha..
Jag har vart helt glad hela dagen, var dock segt å jobba, men har inte kunna sluta le. Åh jag är så glad och jag känner mig så stolt över mig själv haha. Fast önskar min babe var här och kunde krama mig och skratta med mig och fira med mig haha :D Men han kommer typ snart hem.

När jag var påväg hem efter att ha skrivit mitt prov gick jag förbi något reklamblad där det stod att Ulf Larsson hade gått bort, tycker faktiskt att det är lite läskigt, han var ändå skön liksom. Fy! Läs artikeln här.

Nu måste jag nog sova. Staden imon.
PUSS!