100628Hej god morgon hej. Idag känner jag mig lite smått taggad om det inte var för att jag skulle jobba skulle detta bli en grym dag, men nej! Klockan fem börjar skiten och sen ska jag stressa röven av mig för att hinna sista bussen hem, för hem måste jag komma. Haha. Sådär skönt. Men man kan tagga ändå, ska göra mina tre eller nu kanske två sista dagar på jobbet innan semester till någonting bra, hoppas det är massa sköna glada mäniskor som vill handla mat av mig! :)

Haha nu står allt stilla, ser ut att vara as fint väder ute så nu ska jag duscha sen träffa fanny! sweet.haha frida var nog den enda som lyckades få med en hyfsat pigg och
glad ida på bild på midsommar. Men såhär lycklig var jag faktiskt :D

tre dagar!Nu har jag tre arbetsdagar kvar sen har jag semester i tre hela veckor, hur gött som helst. Kan det inte bara bli onsdag efter klockan 12 nu, as fett! Jag har iaf haft en kanoners helg och en super midsommarafton. Kunde nästan inte bli bättre. Slänger in lite bilder någon annan dag. Ville bara få sagt att jag har semester snart! :]
Nu måste jag nog sova.jag och min babe midsommar förra året! :)

Början på någonting nyttTomma tankar kanske kan bli till ord iaf. Vi får se..

Jag måste faktiskt få skriva att jag mår bra, jag mår jättebra faktiskt. Och det är så skönt när folk runt om mig talar om för mig hur glad jag ser ut att vara. Inte för att jag har vart ledsen innan, men nått konstigt har det varit med mig. Jag har inte riktigt haft tid att kunna vara mig själv, missförstå mig inte. Men jag har liksom inte haft tid att hinna vara den jag egentligen behöver vara, eller ska vara. Men nu känner jag mig duktig, allt känns knasigt men ändå bra. Jag kan inte förklara. Men mammas axel var bra att ha där ett tag iaf.

Livet rullar på, mycket jobb, mycket sena nätter, mycket lite sömn men det är sånt jag gillar. Så det känns bra. Och nästa torsdag börjar min semester, sjukt vad jag längtar. Men tiden går fort, hoppas bara solen hinner bli varm till dess så jag kan steka lite när jag väl blir ledig. Och satan vad jag ska leva livet då.
Nu kör vi!sakna!