100422100422 = torsdag = tess födelsedag. Grattis babe..

Idag är det sol ute igen, man undrar ju vad som händer med världen egentligen. Men varför inte lite hagel i april det skadar la inte, varför längta efter våren ? Kanske för att kylan gör mig galen, ge mig sol, värme och bara ben. i looove.
Idag ska jag jobba stängning, man känner sig alltid lika taggad när man ska göra det, tackar gud för att lönen kommer imon och att jag bara jobbar mellan hela helgen. super. Och i helgen ska vi såklart fira kryckans stora dag, kommer bli en kanon kväll. Nu ska jag tagga till och fixa mig till Inna, underbart!

(okej här skulle det komma en låt, men vaaa, har dom ändrat på youtube, jag behöver hjälp!!)

Bara för det slutar jag här, nu ska jag ha mat!

när det äntligen är överDu ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss


Idag har det vart en sån där knasig dag på jobbet, vi har inte haft någonting att göra samtidigt som det typ har rullat, ändå har vi inte sålt bra. Sånna dagar känns bara knasiga, man har egentligen massa tid men hinner inte göra någonting för att folk springer in hela tiden å köper smågrejer eller så kommer det in en flock som vill ha tasty eller frölunda målet. Haha. kul kul, det har iaf gått bra idag, fick faktiskt gå hem tio minuter tidigare. gott.

Imon är jag som sagt ledig, ska bli skönt. Ska börja dagen med att sova ut.. som alltid:) sen ska jag städa mitt rum, det behövs nu. Sen vill jag typ äta glass i solen om det bli sol imon då. Jag skulle till och med kunna tänka mig att mysa i slottskogen bland älgarna, dom är mysiga!
Ring och väck mig i tid om ni vill träffa mig i tid ;)

Natti natti!

leka i solenJag har precis kört ner mamma till storan, hon skulle på någon föreläsning. Så nu får jag ha bilen till och från jobbet, mycket skönt. Tur att jag har världens bästa mor som vill dela med sig av våran brum brum så mycket :)
Imon är jag ledig, någon som vill leka med mig i solen då kanske, för jag hoppas verkligen att det bli sol. Ta en promenad någonstans kanske? kommentera här ring eller smsa mig. Haha.

Nu ska jag fixa mig sen åka iväg till nått fruktanvärt tråkigt ställe men det enda stället som kan få mig å tagga å spara till resan. Nu kör vi. Jag gillar donken egentligen är bara lite deppig på stället kanske. Förlåt.nu kööör vi, tagga tagga tagga!